Ga naar hoofdinhoud

Specialist

Over Van Beesten

Van Beesten Paardentrailers en Aanhangwagens is een handelsbedrijf gevestigd in Witharen (provincie Overijssel). Een klein dorp met een grote mogelijkheid tot het uitbreiden van dit bedrijf. De eigenaar, Gerbrand van Beesten, biedt een unieke combinatie van producten en diensten. Zijn levenslange ervaring met paarden gecombineerd met kennis over de technische aspecten maakt dit bedrijf onderscheidend.

Waar de meeste bedrijven u alleen technische kennis kunnen bieden, weet Van Beesten waar hij op moet letten zodat zijn producten voor u, maar ook voor uw paarden aangenaam zijn. Naast nieuwe trailers, aanhangwagens en occasions, biedt Van Beesten u ook losse onderdelen, inkoopmogelijkheden, onderhoud- en reparatieservice en een gratis inspectie van uw paardentrailer en/of aanhangwagen. De kennis van het technische vak is opgedaan in onder andere de autotechniek, carrosseriebouw en APK keurmeester.

Met zijn passie voor paarden en zijn ambitie om u de perfecte service te bieden, heeft hij een gouden formule in handen. In overleg zijn er talloze mogelijkheden wat betreft de services. Schroom niet om contact op te nemen; elke vraag of opmerking is welkom. Van Beesten wil zijn kennis, ervaring en ambitie inzetten voor alles wat u nodig heeft!