Ga naar hoofdinhoud

Op het gebied van onderhoud en reparaties zijn wij van alle markten thuis. Alle soorten paardentrailers en aanhangwagens kunnen wij voor u repareren.

Wij bieden regelmatig een gratis inspectie aan voor uw paardentrailer en/of aanhangwagen. Hierbij wordt de aanhanger geïnspecteerd op eventuele gebreken. Als wij gebreken ontdekken, bespreken wij dit altijd met de klant. Samen wordt er gekeken naar wat het beste is om te doen. Een inspectie als deze is gratis en geheel vrijblijvend.

Hiernaast zijn ook complete of gedeeltelijke renovaties van paardentrailers en/of aanhangwagens. Denk bij gedeeltelijke renovaties bijvoorbeeld aan een verrotte bodem.

Wij bieden u verschillende onderhoudsbeurten aan, te weten:

  • Gratis Inspectie
  • Kleine Onderhoudsbeurt
    Controle van: oploop rem, assen, chassis, opbouw, bodem, verlichting, hang-en sluitwerk, banden, rem afstelling. (reparatie is in overleg)
  • Grote Onderhoudsbeurt
    Hierbij wordt het complete voertuig gecontroleerd op de volgende punten:
    oploop rem, assen, chassis, opbouw, bodem, verlichting, hang-en sluitwerk, remmen, rem afstelling, banden, beschadigingen, kit randen, extra accessoires. (reparatie in overleg)

Tevens kunnen wij u, indien nodig, tijdens een onderhoudsbeurt een vervangende paardentrailer/aanhangwagen aanbieden.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de trailer/aanhanger te komen brengen, dan kunnen wij deze ook bij u ophalen of wellicht zelfs bij u op locatie repareren. Informeer naar de mogelijkheden.